Ariel capsule pt rufe touch of Lenor, 39 bucati

39,00 lei
Cantitate
Pe stoc

 

Termeni și condiții

 

Livrare

 

Retur

Ariel 3 in 1 Pods Touch of Lenor Fresh sunt capsule de detergent cu 3 compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, indeparta petele si a oferi stralucire hainelor tale. Produsul are un design unic, cu mai multe compartimente pentru a mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii, oferind astfel o putere de curatare mult mai concentrata. Pelicula inovatoare se dizolva complet la contactul cu apa pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor.

Caracteristici produs:

·          fiecare capsula este dozata, astfel ca nu e nevoie sa masori inainte de a turna detergentul;

·          asaza detergentul pe baza tamburului, pune rufele deasupra si lasa detergentul lichid sa isi faca efectul. 

 

Ariel Touch of Lenor Fresh iti lasa hainele proaspete si curate. Cu ingredientele pentru prospetime Lenor incorporate, aceasta capsula pentru spalat este conceputa sa elimine acele pete dificile si uscate, pe care le inlocuieste cu o prospetime de lunga durata oferita de Lenor.

Ariel 3 in 1 Pods iti va oferi rezultatele uimitoare chiar si la temperaturi scazute de pana la 30°C pentru majoritatea hainelor. Capsulele au fost concepute pentru a se dizolva in timpul spalarii la temperaturi scazute de pana la 30°C si pentru a oferi un efect rapid al puterii de indepartare a petelor datorita combinatiei sale unice de inovatii tehnologice. 

Pentru apa cu o cantitate mica sau medie de calcar si haine murdarite doar putin sau mediu, folosete o capsula la o spalare. Pentru apa cu o cantitate mare de calcar si haine cu pete dificile sau foarte dificile, foloseste doua capsule la o spalare.

! Ariel 3 in 1 Pods Touch of Lenor Fresh poate fi utilizat pentru 39 spalari.

 

Referinte specifice