Tensiometru Veroval Compact digital de brat - Hartmann

190,00 lei
Cantitate
Pe stoc

 

Termeni și condiții

 

Livrare

 

Retur

Tensiometru de brat pentru o masurare exacta si confortabila

  • Ecran generos pentru citirea cu usurinta a valorilor masurate

  • Detecteaza si afiseaza aritmia

  • Interpretare rapida a rezultatelor cu ajutorul sistemului luminos incorporat

  • Manseta universala confortabila cu design ergonomic

  • Cu marcaj de marime integrat

  • Cablu USB inclus pentru descarcarea in computer a valorilor inregistrate

  • Garantie 5 ani

Precizia de masurare a Tensiometrului de brat Veroval® este recunoscuta si dovedita prin Sigiliul de Calitate oferit de Societatea Europeana de Hipertensiune (ESH).

Acest dispozitiv inovativ Veroval®, cu Tehnologia Comfort Air, asigura masurarea confortabila. Presiunea de umflare a mansetei de pana la 190 mmHg este necesarea numai pentru prima masuratoare. Pentru masuratorilor subsecvente presiunea de umflare este ajustata individual, pe baza valorilor tensiunii arteriale masurate anterior. Acest lucru permite masurarea la nivelul bratului cu un grad sporit de confort.

Acest tensiometru contine un cablu USB pentru conectarea si transmiterea  valorilor inregistrate pe calculator.

Inregistrati-va pentru a va monitoriza starea de sanatate: Stocati si analizati in mod simplu si rapid datele obtinute cu ajutorul dispozitivelor Veroval®. Puteti compara diferite perioade de analiza (zi, saptamana, luna) pentru a genera in mod automat grafice cu datele dvs. Toate rezultatele pot fi imprimate pentru doctorul dvs. sau impartasite pe e-mail.

Factorii dvs. vitali la un click distanta

Login : https://veroval-mediconnect.info/

Click aici pentru a va inregistra pe medi.connect: https://veroval-mediconnect.info/

Veroval medi.connect Login: https://veroval.info/-/media/diagnostics/files/setup-mediconnect.exe

Puteti descarca software-ul Veroval® medi.connect aici si salva o copie pe computerul dvs.
https://veroval.info/-/media/diagnostics/files/setup-mediconnect.exe
(compatibil cu Windows 7, 8 & 10 pe durata suportului oficial Microsoft): https://veroval.info/-/media/diagnostics/files/setup-mediconnect.exe

Veroval® medi.connect: Pur si simplu dati click pentru a va gestiona starea de sanatate.

Inregistrare precisa a factorilor dvs. vitali, precum tensiunea arteriala sau greutatea, este simpla cu dispozitivele Veroval®. Insa cum pot fi aceste valori stocate, analizate, comparate intre ele sau impartasite cu doctorul dvs. cu usurinta?

Software-ul gratuit Veroval® medi.connect va ofera solutia perfecta pentru fiecare intrebare, gratie gamei variate de functii. Cablul USB furnizat este utilizat pentru a transfera in mod rapid si simplu masuratorile dvs. pe PC, unde puteti selecta diferite perioade de analiza (zi, saptamana, luna) pentru a genera automat grafice perfecte cu valorile dvs. In acelasi timp, software-ul va ajuta in evaluarea corecta a valorilor masurate si compararea datelor de la diferite dispozitive. Toate rezultatele pot fi printate pentru medicul dvs. sau trimise via e-mail cu numai cateva click-uri.

Exista doua moduri de a porni Veroval® medi.connect:

Fie puteti descarca software-ul pe computerul dvs.

Fie va puteti inregistra online si accesa Veroval® medi.connect de pe orice computer (via cloud).

Atunci cand alegeti sa va inregistrati via dispozitiv cloud, puteti utiliza suplimentar aplicatia Veroval® medi.connect (din Apple iTunes Store sau Google Play Store) pe telefonul dvs. mobil. Acum, va puteti conecta dispozitivul Veroval® si sunteti gata sa incepeti.

 

Referinte specifice